Colloïdaal zilver, goud of platina: zorgeloos alternatief geneesmiddel

De antibacteriële effecten van colloïdaal platina, goud en zilver zijn al sinds de oudheid bekend. Het wordt dan ook vaak het oudste geneesmiddel ter wereld genoemd. Dit gedestilleerde water waarin enkel atomische zilver-, goud- of platinadeeltjes in verwerkt zijn, zou schimmel en bacteriën bestrijden uit het lichaam. Na de vondst van penicilline, nam het gebruik van colloïdaal water steeds meer af en moest het plaatsmaken voor de moderne ‘antibiotica’. Ondanks het feit dat colloïdaal water in Europa inmiddels niet meer erkend wordt als officieel geneesmiddel en het zelfs verboden is voor oraal gebruik, zijn er nog veel mensen die bij dit geneesmiddel zweren. En het is te begrijpen waarom.

Een natuurlijk geneesmiddel

Colloïdaal water is een natuurlijk geneesmiddel dat, wanneer het in de juiste proportie wordt genomen, niet schadelijk kan zijn voor je lichaam. Colloïdaal zilver, goud of platina wordt gewonnen door elektrische vonken te creëren tussen twee kleine deeltjes, waardoor een zuivere colloïde ontstaat. Er wordt verder niets toegevoegd aan het water.

Dit product is enorm veelzijdig en kan gebruikt worden voor veel ziekteverschijnselen, zoals brandwonden, chronische vermoeidheid of eczeem. Ook kan inname zorgen voor een betere concentratie en rust in het hoofd. Door zijn natuurlijke werking, kan dit water preventief worden ingenomen en zal het geen irritaties aan de maag of huid, of andere mogelijke bijwerkingen geven. Hierdoor is het ook veilig om dit product, uiteraard in mate, te geven aan je kind of baby.

Effectief verschil met antibiotica

Tegenwoordig is antibiotica het meest gebruikte geneesmiddel om ziektes te bestrijden. Dit middel is over het algemeen goedkoper dan zijn colloïdale tegenhanger en er is meer bekend over zijn werking. In de westerse wereld duikt echter steeds vaker het probleem op dat antibiotica te vaak wordt voorgeschreven, waardoor het lichaam ‘gewend’ raakt aan dit middel. Antibiotica zal hierdoor zijn effectiviteit verliezen.

De zilver-, platina- of gouddeeltjes in het colloïdaal water hebben daarentegen het vermogen om het virus binnen te dringen en deze van binnenuit oplossen. Het is hierdoor onmogelijk voor virussen om gewend te raken aan het middel. Het middel zal dus, in tegenstelling tot antibiotica, zijn effectiviteit niet verliezen naar mate het vaker wordt ingenomen. Het zal dus altijd een veilig en effectief geneesmiddel blijven.