Het Cambridge dieet werkt en laat je 1-2 kilo per week afvallen!

We kennen allemaal wel het Cambridge dieet. Het komt met regelmaat goed en slecht in het nieuws en wordt soms in twijfel getrokken. Ik heb de meeste berichten hiervan gelezen nadat ik al met het dieet was begonnen. Dus ik heb besloten het dieet toch maar door te zetten. Ik weet niet hoe het voor andere mensen is, maar voor mij heeft het wel gewerkt. Ik ben er dan ook 18 kilo mee afgevallen. Mijn ervaring met het dieet deel ik dan ook graag met jullie in onderstaand artikel.

Blij met de keuze voor het Cambridge dieet

Ik ben nu dat alles klaar is blij met mijn keuze voor het Cambridge dieet. En ook een beetje opgelucht omdat ik niet heel veel hinder heb ondervonden en het voor mij heeft gewerkt. Het zal misschien (als ik de verhalen er zo op nalees) niet voor iedereen het beste dieet zijn. En er kunnen wellicht ook klachten ontstaan. Ik neem aan dat mensen hier niet over gaan liegen. Ik heb toch besloten op basis van de goede ervaringen het dieet toch te gaan volgen. En ik heb er dan ook mijn doelen mee bereikt.

Makkelijk te volgen door alle producten voor die voor handen zijn

Ik moest wel even wennen aan het eten van alleen maar producten van het Cambridge dieet. Dat wil zeggen dat alles wat je eet ook echt door hun gemaakt is. Na een weekje was ik hier echter wel aan gewent. En ook al is het dan nog steeds niet heerlijk, het is dan wel te eten. Het is sowieso erg makkelijk dat je gewoon een pakje opentrekt om te eten, ook onderweg is dat zeer handig en kan je onder veel poespas toch het juiste eten om snel af te vallen.

Waar kun je allemaal uit kiezen?

Er zijn veel kant en klare pakketjes te bestellen. Veel daarvan bestaan echter wel uit shakes of papsoorten. Daar moet je wel een beetje van op de hoogte zijn voordat je met het dieet begint. Ben je hier niet zo van kan je beter een ander dieet gaan volgen.

De pap van het Cambridge dieet

Je kan met het dieet pap eten en deze is er in een originele smaak. En dat is gewoon de normale smaak voor pap. Dus geen tierelantijntjes maar gewoon pap! Niks mis mee en goed te doen als je wilt afvallen. Maar gelukkig bestaan er nog meer dingen die je mag eten bij het volgen van dit dieet. Hieronder laten we je zien wat er nog meer te bestellen valt.

Lekker shakes met veel verschillende smaken

Er zijn een een stuk of 6-7 smaken shakes beschikbaar waarvan ik er zelf maar 3 gebruik. Deze smaken vind ik namelijk het meest lekker. Voor mij zijn dat chocolade, vanille en bananen smaak. Je kan dit natuurlijk naar eigen wens bestellen.

Repen als smakelijke doch gezonde tussendoortjes

Ook de repen zijn er in een paar soorten. Goed te doen om tussendoor of onderweg te gebruiken. Ik moet wel zeggen dat je niet enorm veel keuze hebt. De beperkte variatie breekt je dan waarschijnlijk wel op tijdens het Cambridge dieet, dit was bij mij in ieder geval wel zo. Ook zijn de producten niet goedkoop. Je moet daarom ook echt zeker van je zaak zijn dat je het dieet wil gaan volgen. En hiervoor voldoende over hebben of tot je beschikking hebben om het te betalen. Het is namelijk geen goedkoop dieet. Producten waarvan je er meerdere per dag gaat eten kosten tussen de 3 en 5 euro.

Cambridge 800 beter dan 500!

Ik heb het Cambridge dieet 800 plan gevolgd en denk dat deze veel beter is dan de 500. Je mag er iets meer bij eten, maar ik vond dit al heel erg weinig. Daarom denk ik dat je bij de 500 helemaal honger gaat krijgen. Ik zou dan ook altijd voor de 800 gaan, omdat dit nog wel te doen is. Ook al is het wel even doorbijten.

Resultaten na 2,5 maand…

Ik heb er wel 18 kilo vetverlies in ruim 2,5 maand mee bereikt. Dit vind ik dan ook een heel mooi resultaat en zijn geld dubbel en dwars waard. Ik wil al heel lang van mijn overgewicht af en het heeft voor mij dus wel gewerkt. Waar ik dan ook zeer blij mee ben!

Of ik het Cambridge dieet opnieuw zou gebruiken?

Ik heb positieve ervaringen met het dieet, dus ja, zou het zeker wel weer overwegen. Maar ik zou wel even 2 keer achter mijn oren krabben. En ook kijken naar andere diëten die wellicht nog beter zijn dan het Cambridge dieet. Maar hij staat voor mij zeker in het rijtje van beste diëten!