Over ons

Welkom op onze website, wij zijn een onafhankelijke partij die mensen met een te groot gewicht wil helpen om op een gezonde manier af te vallen. Veel mensen vinden zichzelf tegenwoordig te dik, waar tal van diëten maar al te graag op inspelen. Het is vaak echter helemaal niet zo gezond om een dergelijk dieet te volgen, omdat deze diëten kunnen zorgen voor een jojo-effect. Dit effect is bij veel mensen die proberen af te vallen bekend en houdt in, dat uw gewicht eerst afneemt, maar vervolgens twee keer zo hard toeneemt als u stopt met het dieet. Daarbij krijgt u bij veel diëten niet meer voldoende bouwstoffen binnen, waardoor u zich futloos en moe zult voelen. Om nog maar te zwijgen over uw weerstand, die tijdens een dergelijk dieet zal afnemen.

Wat is ons doel?

Het doel van deze website is het bieden van hulp aan mensen die in korte tijd flink willen afvallen en aan mensen die hun levenspatroon structureel willen aanpassen. In onze ogen is het namelijk alleen mogelijk om op een effectieve wijze af te vallen, als u uw eet- en leefpatroon structureel aanpast. Wat is er ook lekkerder dan iedere avond een uurtje te wandelen of te fietsen? Waarom zou u hiermee stoppen als u uw streefgewicht behaald heeft? Vragen die we geregeld stellen, maar waar veel mensen niet over nadenken als het streefgewicht in de buurt komt.

De tips op onze website zijn verantwoord. U valt misschien iets minder snel af, maar doet dit wel op een gezonde manier!